ALOE VERA BLOG

5 tips om je te onderscheiden van de vele distributeurs


Hoe onderscheidt een Forever distributeur zich online tussen de honderden andere Forever distributeurs?
Dat is namelijk nog een hele klus. Iedere distributeur heeft dezelfde website layout, dezelfde SEO mogelijkheden en deels dezelfde domeinnaam. De consument ziet tussen de bomen het bos niet meer, alles lijkt op elkaar, enkel de namen van de distributeurs die hen van harte welkom wensen op de site zijn anders.
En daar begint het wellicht, onpersoonlijker kan het haast niet. Hier is er winst te behalen!

1. De teksten op de pagina's van de Forever Living websites kunnen aangepast worden. Veel distributeurs laten de voorbeeldtekst staan en wijzigen deze niet. Zorg dus voor gepersonaliseerde, aansprekende teksten, laat jouw expertise zien en win het vertrouwen van de bezoeker.

2. Social media spelen een steeds belangrijker rol in de ranking in zoekmachines zoals Google en Bing. Maak een mooie Facebookpagina aan, start een eigen Youtube kanaal, Twitter regelmatig en verbindt deze accounts met elkaar. Zorg voor backlinks en voor goede content.

3. Klantervaringen met de producten van Forever aloe vera zijn prettig om te lezen en geven vertrouwen. Vraag een aantal van jouw klanten om een klein stukje te schrijven over hun ervaring met een specifiek aloe vera product. Voeg deze reviews toe op de FLP website.

4. Iedereen heeft bijna een vast, privé emailadres. Maak een standaard handtekening aan, met daarin het logootje van je Forever business, contactgegevens en link naar je website en social media.

5. Neem online deel aan bijdragen op diverse, relevante fora. Maak een account aan, voeg je websitelink toe in het profiel en geef af en toe informatie of reacties.

Je zult zien dat je uiteindelijk veel beter gevonden zult worden in de wirwar van FLP sites, maar belangrijker nog, je wordt gezien als een "peer" in jouw vak!
Bovenstaande kost even tijd, maar goed bereid, kost nu eenmaal tijd.

Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten