ALOE VERA BLOG

Aloe vera sauna arrangementen


Zoals ik het laatst had over de schoonheidssalons, die vaak kiezen voor een productlijn van Forever Living, zijn er ook steeds meer sauna's te vinden, die een "Aloe vera" arrangement aanbieden. Perfect toe te passen in sauna's door de ondersteunende en herstellende werking op de huid.

Als welkom een heerlijke aloe vera smoothie, voor een goed begin van de dag. De Forever Aloe Vera Scrub wordt veel gebruikt voor een ontspannende scrubmassage. En wat dacht je van de Aloe Vera Gelly lichaamsverzorgende gel voor het gehele lichaam na de massage?
Daarna een heerlijk gezichtsmasker van aloe vera en een high Aloe Vera Tea als kers op de taart!

Aloë Vera heeft een exclusieve verzorgende werking door de huid soepel te houden en diep binnen de poriën te dringen en verlicht pijnlijke spieren en gewrichten en nog veel meer. Een aloe vera massage geeft tevens een diepte ontspanning voor lichaam & geest.(bron: Wellnes Prive Purmerend)

Forever distributeurs kunnen dus ook sauna's toevoegen aan hun doelgroep en eigenaren wijzen op de trend van een "aloe vera arrangement". Lijkt het je heerlijk om zo'n Aloe Vera Arrangement zelf te ondergaan? Onderstaand heb ik een aantal sauna's op een rijtje voor je gezet met zo'n arrangement:

1. Wellness Prive Purmerend 
2. Spa Wellness Sneek
3. Aloë Vera Familie Sauna
4. Wellness SteenwijkDeel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten