ALOE VERA BLOG

Distributeur worden, hoe werkt dat?


Als jij interesse hebt in een mogelijk distributeurschap van Forever Living, lees dan onderstaand door hoe dat werkt en wat jouw winstmarges zijn.

De ervaring heeft ons geleerd, dat de meeste newbie distributeurs het na een aantal weken al opgeven. Dat kan komen omdat de begeleiding slecht is geweest, de motivatie er niet voor de volle 100% was, het toch meer tijd kostte dan voorzien of de start simpelweg te gemakkelijk leek.

i ALOE VERA heeft een profiel opgesteld, waar een potentiële distributeur in zou moeten passen, om succesvol te kunnen worden en om daadwerkelijk dat mooie, extra tweede inkomen op te bouwen.
Dat lukt echter niet zo maar, daar is commitment en engagement van beide partijen voor nodig.
Denk jij erover om een eigen Forever Business te starten, lees onderstaande dan aandachtig door en maak voor jezelf de afweging of jij jezelf daarin herkent. I ALOE VERA werkt alleen met de besten, mensen met veel energie! Die mensen zal i ALOE VERA persoonlijk begeleiden om hun doelen te verwezenlijken.

Een succesvolle Forever distributeur beschikt over de volgende eigenschappen:
  • ondernemerschap, een leider met veel energie en is niet bang om hard te werken;
  • beschikt over voldoende tijd om de benodigde inspanningen te kunnen leveren;
  • heeft kennis en kunde over het gebruik van social media;
  • heeft ervaring met bloggen / beschikt over goede schrijverskwaliteiten;
  • is gedreven, charmant en zeer sociaal;
  • is serieus en bereid om direct de Start your Bizz Bestsellers Box aan te schaffen om direct door te stromen naar het volgende level: Assistant Supervisor.
i ALOE VERA is een van de meest succesvolle teams in de Benelux, doordat wij kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Onze begeleiding is intensief en werpt zeker zijn vruchten af. 

Ben je er nog steeds na het lezen van bovenstaande? TOP!

Hoe gaat het daarna in zijn werk?

Via de website van i ALOE VERA (http://i-aloe-vera.flp.com/join.jsf) kun je jezelf gratis inschrijven en sluit jij je aan in het succesvolle team van i ALOE VERA. Er zijn geen kosten voor de registratie of administratie. Je hebt overigens geen enkele verplichting. Er bestaan geen omzet- of afnameverplichtingen. Je hebt direct 15% korting op alle Forever Living producten. Dus als je zelf al de aloe vera producten regelmatig bestelt, kun je het beste jezelf meteen inschrijven als distributeur, ook al heb je verder geen aspiraties om daar iets mee te doen.

Je ontvangt vervolgens een welkomstmail van Forever Living waarin allerhande informatie staat. Op dat moment ben je een geregistreerd Forever Business Owner en start je jouw eigen business.
Dan moet je gaan bedenken, hoe je die fantastische Forever Living producten wilt gaan verkopen. Jouw doelstelling is immers om door te stromen naar het volgende level: Assistant Supervisor. Daarvoor moet je binnen 2 aaneengesloten maanden 2 CC aan omzet verkopen.
1 CC heeft een verkoopwaarde van circa € 250,- excl. BTW. Dus om een level door te stromen moet je binnen 2 aaneengesloten maanden voor circa € 500,-- aan producten verkopen.

De producten verkopen via productpresentaties bij mensen thuis (je kent vast de beroemde tupperware party’s nog wel) is een goede en effectieve mogelijkheid. In dat geval moet je wel de producten kunnen demonstreren. Daarvoor is de Forever Start Your Biz Bestseller Box ontwikkeld. Deze kan een distributeur op dit moment (november 2015) aanschaffen voor € 319,95 en telt als een 2CC aankoop

Deze Box bestaat uit:

4x Aloe Vera Gel (15)
2x Aloe Berry Nectar (34)
2x Forever Aloe Bits n’ Peaches (78)
2x Forever Freedom (196)
2x Forever Pomesteen Power (262)
2x Aloe Vera Gelly (61)
2x Aloe Propolis Creme (51)
2x Aloe Heat Lotion (64)
2x Forever Bright Toothgel (28)
2x Arctic Super Omega-3 (39)

Deze producten kun je demonstreren, zelf gebruiken of natuurlijk meteen zelf verkopen en direct leveren op een party, waardoor je jouw investering snel weer terug kunt verdienen.

Met de aanschaf van deze 2 CC Box bereik je tevens het volgende level, die van Assisant Supervisor. Hierdoor ontvang je nu geen 15% korting op de inkoop van de Forever Producten, maar 30% korting. Als je dan dus voor € 100,-- op een party zou verkopen, verdien je zelf € 30,-- in plaats van € 15,--.

Naast de verkoop via party’s, zijn de mogelijkheden van online verkoop eindeloos. Denk aan Facebook en andere social media. Daar zit de kracht van i ALOE VERA. Agnes heeft verstand van online marketing strategieën, waardoor i ALOE VERA online een groot bereik heeft!

Je kunt bij Forever Living vier websites afnemen, die je helemaal naar eigen inzicht in kunt richten. De hosting van die vier websites kost je totaal € 15,-- per maand. Hiervoor terug krijg je dus vier websites en 4 webshops. De webshops zijn al helemaal ingericht, daar hoef je niets voor te doen! Voor een voorbeeld kun je kijken op http://i-aloe-vera.flp.com. Daarnaast heeft i ALOE VERA een paar eigen websites: http://aloe-vera-distributeur-worden.nl en een blog (in ontwikkeling): http://i-aloe-vera.blogspot.com

i ALOE VERA helpt distributeurs, die het level van Assistant Supervisor behaald hebben, intensief met het opzetten van eigen websites of een gratis blog. Ook leg ik zaken uit m.b.t. online strategieën. De facebookpagina geeft regelmatig tips en tricks hoe je meer bezoekers naar je website kunt trekken. Like onze pagina, zodat je dagelijks alle updates, tip en tricks ontvangt in jouw eigen tijdlijn.

Kortom, je kunt leuk verdienen bij Forever Living, maar het vergt zeker tijd, energie en inspanningen. Ben jij er nog niet zeker van, denk er dan nog even goed over na. Dat bespaart jou een investering en ons veel verloren tijd. Mooier kunnen we het niet maken, wel avontuurlijker!
Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie plaatsen