ALOE VERA BLOG

Forever producten in schoonheidssalonsOnder mijn klanten kan ik veel schoonheidssalons rekenen. Een schoonheidssalon is de ultieme omgeving om de aloe vera producten te verkopen. Schoonheidsbehandelingen met behulp van natuurlijke producten is de trend vandaag de dag en dat merken deze distributeurs. Deze groep klanten vertegenwoordigt de grootste omzet binnen het team i ALOE VERA.

Forever heeft als eerste bedrijf ter wereld het IASC-certificaat (International Aloe Science Council) verworven, met het recht om het keurmerk op al haar producten te gebruiken. Met deze zegel van goedkeuring bewijst Forever dat haar aloe vera gel voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en puurheid. Miljoenen mensen overal ter wereld gebruiken de aloe vera producten van Forever met zeer goede resultaten.

De productlijn van Forever biedt de schoonheidssalon een complete lijn van verzorgingsproducten varieerend van huidverzorging, innerlijke verzorging, gewichtsbeheersing tot aan cosmetica. Ben jij eigenaar / eigenaresse van een schoonheids- of beautysalon, start dan met de productlijn van Forever.
Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten