ALOE VERA BLOG

Hoe start ik online met mijn MLM business?

tips & tricks MLM business


Je hebt je ingeschreven als een nieuwe distributeur van een MLM-product, het maakt niet uit of dit nou van Jeunesse Global, Herbalife of Forever is, je wilt graag met jouw nieuwe business aan de slag! Maar waar begin je?

Op onze Facebookpagina geven wij vanaf vandaag een overzichtelijk stappenplan weer, opgebouwd uit diverse, chronologische tips om jouw business online uit te bouwen. We starten vandaag met de eerste twee tips en vervolgens plaatsen wij vier tips per dag op onze Facebookpagina.

Dit mag je niet missen, want alle tips gaan jou zeker "likes" opleveren, waarna de conversie naar sales of inschrijvingen gemaakt kan worden. Hoe je dat kunt doen, leren wij jou de komende weken via de tips & tricks. Dit is dus niet alleen voor Forever distributeurs, maar voor iedereen die online een product verkoopt en graag wil groeien! Succes verzekerd!

Like daarom onze Facebookpagina, want dan komen onze tips automatisch op jouw tijdlijn in Facebook. Heb je er reeds eerder aan gedacht om distributeur te worden, dan is het nu je kans om in te stappen en meteen goed van start te gaan, door de tips & tricks direct toe te passen. Toepassing van de tips & tricks zijn overwegend gratis, je hoeft dus geen geld uit te geven om hier succesvol mee aan de slag te gaan!
Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten