ALOE VERA BLOG

Waarom je halfjaarlijks moet detoxen


We zorgen allemaal vaak goed voor onze buitenkant. We scrubben de huid, gebruiken diverse crèmes, verzorgen onze huid met lotions en gebruiken reinigingsmiddelen voor het verwijderen van make-up. Maar hoe is het met innerlijk met ons gesteld? Daar besteden wij over het algemeen veel te weinig aandacht aan.

Dagelijks staan wij onder invloed van vervuilende, schadelijke stoffen, die wij inademen via de lucht, via gebruiksvoorwerpen binnen komen en die in ons drinkwater en voeding zitten. We denken daar niet over na, maar als je daar even bij stil staat, heeft ons lichaam veel te verstouwen. Natuurlijk reinigt ons lichaam zich ook zelf, door afvalstoffen te filteren en af te voeren via de urine en de ontlasting.

Helaas komen we tegenwoordig echter met zoveel schadelijke stoffen in aanraking, dat ons lichaam onvoldoende in staat is om zich van alle afvalstoffen te ontdoen. Om ons lichaam te beschermen worden deze afvalstoffen opgeslagen in vetcellen, die daar jaren kunnen blijven zitten. Ons lichaam wordt ziek van binnen, wat zich kan uiten in klachten van:

- vermoeidheid en lusteloosheid
- spijsverteringsproblemen (verstopping, diarree, vette ontlasting en krampen)
- vertraagde vetverbranding en gewichtstoename
- pijnlijke gewrichten
- prikkelbaarheid en despressies
- verhoogde bloedsuikerspiegel
- schimmelinfecties
- menstruatieproblemen

Om te voorkomen dat je lichaam steeds zieker wordt is het noodzakelijk om je lichaam te helpen ontgiften middels een detox-kuur. Een bijkomend voordeel is voor velen, dat je tevens een paar kilo's zult verliezen.

Na de detox-kuur zul je jezelf schoner en energieker voelen, je huid zal stralender zijn, je hebt een aantal kilo's verloren, je zult beter slapen en je weerstand is versterkt!
Het wordt aanbevolen om een keer per half jaar te detoxen, tussen de 7 en 14 dagen.

Voordat je aan een detox-kuur begint, win dan eerst wat informatie hierover in bij bekenden of via het internet. Zoek je een echt vertrouwde kuur, kies dan voor Clean 9 van Forever. Een 9-daags programma, goed vol te houden zonder hongerklop en vorige week nog uitgebreid aan bod geweest in het RTL4 programma Life is beautiful. Zoek op YouTube naar Clean 9 en je vindt er genoeg ervaringen.

Help je lichaam en start met het ontgiften. Je zult je nadien werkelijk als herboren voelen!


Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten