ALOE VERA BLOG

Het gebruik van aloe vera bij paarden.


Dat aloe vera goed is voor veel kwaaltjes bij ons mensen is inmiddels wel bekend. Maar onze (huis)dieren hebben ook veel baat bij de aloe vera producten. In dit artikel richt ik mij tot de paardenliefhebbers en –eigenaren onder ons. Aloe vera is namelijk een fantastisch product voor paarden en ik zal het onderschrijven met diverse ervaringen van dierenartsen en bekende ruiters uit de paardensportwereld. Toch wil ik wellicht ten overvloede opmerken dat je nooit op eigen houtje aan de slag moet gaan, consulteer altijd een dierenarts over een medische conditie van je paard.

Forever Freedom (artnr. 196):
Deze drank wordt veel gebruikt bij paarden die stressgevoelig zijn. Veel kwaaltjes en problemen kunnen voortkomen door een niet-gezonde darmflora. Zo kan stress bijvoorbeeld voortkomen door een teveel aan maagzuur. De aloe vera Forever Freedom drank draagt actief bij aan het neutraliseren van het maagzuur. Het paard krijgt hierdoor meer innerlijke rust, waardoor de stressgevoeligheid afneemt. Bewijs en ervaringen kun je lezen in het artikel van Dierenarts Dominique Maleyran.

Doordat de stoffen MSM (Methyl Sulfonyl Methaan) en glucosamine aan de Forever Freedom zijn toegevoegd is deze drank zeer geschikt voor sportpaarden. Het uithoudingsvermogen, herstel na inspanningen en de souplesse van het paard verbeteren aanzienlijk. Bijkomend voordeel is dat deze 100% natuurlijke drank niet aangemerkt zal worden als doping en het lagere kosten geeft ten opzichte van de traditionele behandelingen. Verder zijn paarden dol op deze drank!

Aloe Veterinary Formula (art.nr. 30):
Een fantastisch product voor de uitwendige verzorging van paarden en pony’s. Dit product houdt de benen van het paard in goede conditie en voorkomt zwellingen na een gelopen race. Spray de Aloe Veterinary Formula op de benen van het paard en doe er daarna een stevig verband overheen. Ervaringen van topsport ruiters (in Ierland) met dit product kun je hier in dit artikel lezen.
Aloe Veterinary Formula bevat een hoge dosis gestabiliseerde aloë vera gel. Door de handige spraytuit kan de vloeistof makkelijk op gevoelige plaatsen van het dier worden gesprayd. Door de toevoeging van allantoïne heeft dit product een verzachtende en kalmerende werking op de huid. De Aloe Vera Veterinary Formula kan ook op de vacht van het paard worden gesprayd na het wassen. Dit is voor een extra mooie glans en goede conditie van de vacht.
Bron: http://www.slideshare.net/RenateS/presentatie-984331

Bovenstaande producten zijn online te bestellen bij: i ALOE VERA
(Zoek op art.nr. 196 en 30)

De producten van Forever zijn geen medicijnen. Raadpleeg altijd uw dierenarts bij medische aandoeningen, medicijngebruik en voor aanvullend advies over voeding en verzorging.Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten