ALOE VERA BLOG

Last van jeugdpuistjes? Aloe vera is de oplossing!


Hoewel het tegenwoordig alom bekend is dat aloe vera een heilzame werking heeft bij diverse huidklachten zoals jeugdpuistjes, gebruiken veel mensen diverse middeltjes van de apotheek of drogist. Met dit artikel hoop ik, dat mensen met huidklachten toch eens het 100% natuurlijke product aloe vera willen proberen.

Natuurlijk is het heel logisch dat men met huidklachten bij de huisarts op bezoek gaat, om te zoeken naar verlichtende medicijnen of crèmes. Daar bespreek je uitgebreid wat jouw klachten zijn en hoe deze jou hinderen in het dagelijks leven. In de meeste gevallen zal de huisarts jouw een verzorgende crème of lotion voorschrijven, die je vervolgens op kunt halen in de apotheek. Voor de behandeling van jeugdpuistjes wordt vaak Isotrex, Tretinoine, Duac acné gel, Tetralycal, Differin of andere geneesmiddelen, lotions of crèmes voorgeschreven, die de klieren ontstoppen en zorgen dat de huid zich herstelt.

Bij de drogist zijn eveneens diverse crèmes en lotions beschikbaar, die de huid reinigen en werken vaak verzachtend, zoals BB cream Garnier, Baba de Caracol, Benzac, Clearasil en andere crèmes en lotions. De meeste crèmes bevatten niet alleen stoffen die de jeugdpuistjes moeten oplossen, maar ook stoffen die op de langere termijn slecht voor de huid kunnen zijn, waardoor men blijft smeren met diverse lotions en crèmes. Ook doen deze crèmes niets voor de verzorging van de huid, ze gaan enkel de puistjes tegen.

Heeft u last van jeugdpuistjes of een andere huidirritatie, bespreekt u dan eens het gebruik van aloe vera hiervoor met uw huisarts. Aloe vera reinigt de huid en gaat het puistjesprobleem tegen, maar herstelt de beschadigde huid (door de puistjes) ook! Aloe, de verzorgende, hydraterende en 100% natuurlijke stof heeft alle voordelen van de eerdere beschreven crèmes, zonder toegevoegde stoffen die op langere termijn juist slecht kunnen zijn voor de huid!

Welke aloe vera producten kunt u dan het beste gebruiken bij huidklachten zoals jeugdpuistjes?

Er is een scala aan aloe vera producten op de markt, variërend van drankjes, tabletten, crèmes to supplementen. De consument moet goed letten op het percentage aloe vera in deze producten. Bij veel aloe vera producten in drogisterijen is de aloe vera aangelengd met water, waardoor de werking minder goed zal zijn, dan bij producten met 100% pure aloe vera.

Als kenner op het gebied van aloe vera producten, zou ik aanraden om te starten met het dagelijks drinken van aloe vera gel gedurende drie maanden, omdat het effect van verbetering iets langer op zich laat wachten. Start iedere ochtend met ½ eetlepel Forever aloe vera gel. Schud de gel voor gebruik en bewaar de gel in de koelkast.

Op de aangedane, geïrriteerde plekken raad ik aan om de Aloe Propolis crème dagelijks te gebruiken. U zult zien dat uw huid erg zal verbeteren!

LET OP: Aloe vera is geen geneesmiddel en u dient ALTIJD uw huisarts te bezoeken bij medische klachten. Ga nooit zelf dokteren, maar bespreek bovenstaande eens met uw arts.

Indien iemand reeds ervaring heeft met het gebruik van aloe vera producten bij problemen met de huid, lees ik graag uw ervaring! 
Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten