ALOE VERA BLOG

Last van cellulite? Zo kom je ervan af.


Wist je dat maar liefst negen op de tien vrouwen vroeg of laat te maken krijgt met cellulite? Een zogenaamde “sinaasappelhuid” ontstaat als de vetcellen in de onderste huidlaag veel vet opslaan en met elkaar gaan verkleven. Gelukkig kun je daar zelf wat aan doen!

Voldoende lichaamsbeweging en een gezond eetpatroon (voldoende groente, fruit en water) doen wonderen. Niet roken, een goede lichaamshouding en -heel effectief- wisseldouches helpen ook mee de huid in een optimale conditie te krijgen en te houden.

Als je eenmaal last hebt van cellulite dan kan dat wat meer inspanning vergen dan het voorkomen ervan, en dan kan onze Aloe Body Toning Kit jou helpen. Speciaal ontwikkeld om de huid te verstevigen, compacter en strakker te maken en de sporen van cellulite te minimaliseren.

Met de Aloe Body Toner, Aloe Body Conditioning Crème, Aloe Bath Gelée, loofah en cellofaan heb je alles in huis voor die extra ondersteuning om cellulite te lijf te gaan. De gecombineerde (herhaaldelijke) toepassing van deze producten uit de Aloe Body Toning Kit bevordert een optimale huidconditie. Ervaar het aan den lijve!Geef jouw huid haar stevigheid terug in slechts 5 stappen Bekijk nu de instructievideo waarin alles stap voor stap verteld en getoond wordt, inclusief het geweldige resultaat dat je kunt behalen. Een gezonde levensstijl plus het gebruik van de Aloe Body Toning Kit worden beloond met zichtbaar resultaat! Je voelt je lekkerder én strakker in je vel!

Aloe Body Toning Kit (art.nr. 55)


Te bestellen bij i ALOE VERA
Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten