ALOE VERA BLOG

Voorkom griep en verkoudheid met aloe vera


De “R” is alweer een poosje in de maand en meestal betekent dit dat de kans op verkoudheid en griep ook weer toeneemt. Door de zachte temperaturen valt dat nu gelukkig nog mee. Er is geen griepgolf gaande en het aantal snotterende mensen om je heen valt ook best mee. Maar o wee, als de temperaturen straks gaan zakken, dan zijn het vaak altijd dezelfde mensen die verkouden raken, keelpijn krijgen of zich niet fit voelen. En dan denk je, “Ja hoor, daar gaan we weer!”

Onder het mom van voorkomen is beter dan genezen, wil ik je graag een aantal aloe vera producten aan de hand doen, die ervoor kunnen zorgen dat het dit jaar wellicht beter gaat met jouw verkoudheid en griep. De kunst is namelijk om deze producten te gebruiken ter voorkoming van verkoudheidsklachten en het dus niet pas te gebruiken als je al verkouden bent of de griep hebt!
Het is belangrijk om je weerstand te verhogen, zodat virussen en bacteriën minder snel grip op je krijgen. Uiteraard kun je van weersomstandigheden niet ziek worden, maar het is bij wisselvallig weer wel goed om extra aandacht aan je weerstand te besteden, zodat een eventueel griepvirus minder lang duurt en minder heftig is.

Het spreekt voor zich dat gezond eten, bewegen en een goede nachtrust bijdragen aan het behoud van een goede weerstand. Helaas lukt dat voor iedereen niet altijd. Drukke weken, een gehaaste levensstijl, een makkelijke hap en een te korte nachtrust zorgen voor minder weerstand. Juist dan is het belangrijk om aanvullende maatregelen te nemen in de herfst- en wintertijd.

Met een kannetje Forever aloe vera gel in de koelkast op je werk (en/of thuis) is het maar een kleine moeite om dagelijks een beetje aloe vera gel te mixen in een glaasje sinaasappelsap. Eerlijk is eerlijk, deze gel smaakt een beetje bitter, dus als je een lekker smaakje zoekt, kun je beter kiezen voor Forever aloe Bits ’n Peaches. Maar wat een weldaad voor je lichaam én je weerstand!

Naast het dagelijks drinken van de aloe vera gel, kun je jouw voeding aanvullen met Forever Echinacea Supreme. Neem twee keer daags 1 tablet met een ruime hoeveelheid water. Deze tabletten helpen jou om je weerstand te verhogen door het ingrediënt van de rode zonnehoed plant. De toevoeging van de Canadese geelwortel versterkt de positieve werking.

Tot slot nog een laatste tip voor die mensen die altijd maar haast hebben. Zorg dat je altijd de Aloe2Go bij je hebt. Handige meeneem drinkzakjes met een combinatie van aloe vera gel en Forever Pomesteen, waardoor dit meeneem drankje ook nog eens heerlijk smaakt! Deze met granaatappel en mangosteen verrijkte antioxidantcocktail ondersteunt jouw immuunsysteem en draagt daarmee bij aan een goede gezondheid.

LET OP: Forever aloe vera producten zijn GEEN geneesmiddelen. Consulteer ALTIJD een arts bij medische klachten.

Aloe vera gel (art.nr. 15)
Forever aloe Bits ’n Peaches (art.nr. 77)
Forever Echinacea Supreme (art. 214)
Aloe2go (art.nr. 270)


Bovenstaande producten zijn te bestellen bij i ALOE VERA. Zoek op het artikelnummer.
Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten