ALOE VERA BLOG

Doe mee met i ALOE VERA's F.I.T. Challenge 2016!


Op 14 december a.s. start i ALOE VERA's F.I.T. Challenge 2016. Het succes van vorig jaar proberen we nog eens over te doen. Vorig jaar deden 28 personen mee met onze challenge. Gemiddeld viel deze groep per persoon 16,2 kg af, na de Clean 9 (ontgiftingskuur), FIT 1 en FIT 2. Het F.I.T. programma van Forever is een trendsetter. Afvallen zonder hongerklop. Onlangs hebben jullie Bart Bosch kunnen volgen op Facebook. Zoek op Google naar meerdere resultaten, als je twijfelt. Hoe werkt het?
Op maandag 14 december a.s. starten we met het 9-daagse CLEAN 9 programma. Een ontgifting- / detoxkuur van 9 dagen, welke dus voor de Feestdagen afgerond is. Stap voor stap ga je aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor je van start gaat, schrijf je in de brochure op wat jouw doelen zijn. Vervolgens hanteer je de dagplanner die jou volledig door Clean 9 leidt.
Op maandag 04 januari 2016 volgen we het 30-daagse F.I.T. 1 programma. F.I.T.1 biedt een uitgebalanceerd voedings-programma en bewegingsplan. Het programma geeft jou praktische adviezen over dagelijkse lichaamsbeweging en helpt jou ook bij het maken van de juiste keuzes en het behouden van jouw motivatie. Het doel in deze fase is simpel: meer spieren, minder vet.
Op maandag 08 februrai 2016 volgen we het 30-daagse F.I.T. 2 programma. F.I.T.2 ondersteunt je in de volgende stap op weg naar een slanker en gezonder lichaam. Het programma sluit perfect aan op F.I.T.1. In dit stadium werk je in 30 dagen verder aan het opbouwen van spiermassa en het verbranden van vet. Dit doe je met jouw voedingsplan en door het verhogen van jouw fysieke inspanning. Je krijgt daarnaast praktische tips aangereikt om het makkelijker te maken om op een gezond gewicht te blijven.
F.I.T. staat voor Foundation, Inspiration, Transformation. Het programma biedt je de kans om op eenvoudige wijze vitaler te worden. Het toewerken naar een gezond lichaam is meer dan het verliezen van kilo’s. Forever F.I.T. helpt je met afvallen, maar staat je ook bij in het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. In 3 stappen werk je aan een vitale geest in een vitaal lichaam, zodat jij je perfect voelt in de lente van 2016.
Wat zijn de kosten?
Aanschaf CLEAN 9 : € 120,42 = € 13,38 per dag | art.nr. 475
Aanschaf F.I.T. 1 : € 294,89 = € 9,83 per dag | art.nr. 479
Aanschaf F.I.T. 2 : € 294,89 = € 9,83 per dag | art.nr. 491
Bovenstaande artikelen zijn verkrijgbaar bij jouw eigen distributeur of uiteraard via i ALOE VERA. Houd er rekening mee, dat je flink bespaart aan boodschappen gedurende deze periode.
Doe jij mee met i ALOE VERA's FIT Challenge 2016? Dan graag "thumbs up" op onze Facebookpagina en laat ons allemaal tijdens de challenge weten, hoe het je vergaat, d.m.v. reacties op onze dagelijkse postings vanaf 14 december a.s. over deze challenge.
Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten