ALOE VERA BLOG

Gratis online Introductie Training NLP door Marco Honkoop.


i ALOE VERA is een samenwerkingspartner van de NLP coach Marco Honkoop. Marco is ook bekend van TV bij BNN en RTL7. Toen ik startte met i ALOE VERA heb ik bij Marco een NLP training gevolgd en kan het een ieder van harte aanraden.

Ons wordt niet geleerd hoe we het beste met onze emoties en gedachten kunnen omgaan, waardoor we vaak een te negatieve mindset hebben en we belemmeringen ervaren bij hetgeen we graag zouden willen bereiken.

Marco Honkoop is een ervaren NLP coach en trainer die al jarenlang mensen helpt, om hun mentale belemmeringen te overwinnen en controle te krijgen over hun emoties en gedachten, zodat zij meer ontspanning, geluk en succes krijgen in hun leven en daardoor meer vrijheid ervaren.

Marco heeft veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van een online coachingsprogramma. De NLP Cursus Online is een trainingsprogramma met o.a. de volgende onderwerpen:

·         Introductie
·         Hoe werkt ons brein
·         Het trainen van de zintuigen
·         Strategie 1: Emoties beheersen
·         Strategie 2: Het verleden loslaten
·         Strategie 3: Vertrouwen in de toekomst
·         Strategie 4: Stoppen met piekeren
·         Strategie 5: Goede beslissingen nemen
·         Strategie 6: Dromen realiseren
·         Strategie 7: Ontspannen
·         Plan van aanpak


Wanneer jij ook wilt ervaren wat NLP voor jou kan betekenen, meld je dan aan voor de gratis online INTRODUCTIE training NLP van Marco.
Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten