ALOE VERA BLOG

Voordelen en statistieken van directe verkoop in Europa.


Directe verkoop (direct sales) houdt in dat goederen en diensten rechtstreeks aan de consumenten verkocht worden, door contact op te nemen met de consumenten thuis of met andere mensen thuis, op hun werk of om het even op welke plaats, behalve op een permanente commerciële vestiging.

Multilevel Marketing (MLM) is een marketing van consumptiegoederen of diensten via zelfstandige verkopers die in de directe verkoop werken. De verkopers krijgen een financiële bijdrage op hun eigen verkopen en op de verkopen van andere mensen, die zij zelf of die anderen in het systeem aangebracht hebben. 

Maar liefst 82% van alle directe verkopers onder de paraplu van MLM-bedrijven zijn vrouwen! Directe verkoop is het oudst, bestaande distributiekanaal. Het bestaat al sinds eeuwen.
Vanuit het oogpunt van de verkoper, is directe verkoop aantrekkelijk omdat het een gelijke- en flexibele inkomenskans biedt aan mannen en vrouwen in alle leeftijden, ongeacht het kennisniveau, ervaring en sociale afkomst. Een directe verkoop activiteit kan vanuit huis worden uitgevoerd en is laagdrempelig omdat er geen hoge investering benodigd is. Een verkoper kan parttime starten en zich ontwikkelen om er een fulltime job van te maken, afhankelijk van de tijd en inzet die de betrokkene heeft. Het is een uniek alternatief voor een traditionele baan. Maar liefst 31% van de directe verkopers in Europa komen vanuit een werkloosheidssituatie of vanuit een onopgeleide situatie.

Voor de consument zijn er meerdere voordelen van het kopen via directe verkoop:

1. het betreffen hoogwaardige kwaliteitsproducten;
2. mogelijkheid om te proberen of te testen in een ontspannen en vriendelijke omgeving;
3. aftersales service en garantie;
4. retourneren van goederen indien men ontevreden over het product is.
5. consumenten zijn goed beschermd, waardoor het ondernemerschap van de directe verkoper wordt versterkt.

Statistieken

De directe verkoop is nog steeds een groeiende sector. In Europa zijn circa 13 miljoen directe verkopers, waarvan 84% vrouwen zijn. De totale omzet in Europa bedraagt circa 24 biljoen Euro. Wil je graag zien hoeveel omzet er per Europees land wordt gemaakt en hoeveel vrouwen er actief zijn per Europees land, bekijk dan hier het statistisch rapport over 2014

Starten in de directe verkoop
Denk jij er ook over om eigen baas te worden, je tijd te kunnen combineren met het huishouden, je kinderen, school of andere privézaken? Starten zonder dure investeringen en dus praktisch zonder risico's? Klaar voor "girlpower"? Iedereen kan het, er zijn geen speciale kwalificaties vereist! Een zeer groot assortiment van kwaliteitsproducten laat jou kennismaken met heel veel nieuwe mensen. Word financieel onafhankelijk en start met bouwen aan een mooi (extra) inkomen. Het kan echt! Schrijf je nu gratis en vrijblijvend in, dan neemt i ALOE VERA contact met jou op.
Deel met Google Plus

Over i MIGHTY.

Moeder van 2 puberzonen | 44 jaar | woonachtig in Kampen | bestuursondersteuner college van B en W | dol op producten van Forever Living | schrijfster.

0 reacties:

Een reactie posten